20 χρόνια

ISO 22000

4.jpg
Διαχειριστικό Σύστημα για την Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων

Το διεθνές πρότυπο ISO 22000 με τίτλο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων αποτελεί πλέον το πιο διαδεδομένο πρότυπο, το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε όλων των κατηγοριών τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών, που εμπλέκονται (έμμεσα ή άμεσα) στον ευρύτερο κύκλο παραγωγής και διάθεσης τροφίμων.

Η πιστοποίηση δεν είναι υποχρεωτική για τις επιχειρήσεις τροφίμων & ποτών, υποχρεωτική είναι η τήρηση του προβλεπόμενου νομοθετικού & κανονιστικού πλαισίου. Πολλές όμως επιχειρήσεις επιδιώκουν την πιστοποίηση είτε για να καλύψουν απαιτήσεις του πελατολογίου τους, είτε στα πλαίσια του επικοινωνιακού τους σχεδιασμού. Ο ρόλος μας είναι να καταγράψουμε τις υφιστάμενες υποδομές αλλά λειτουργίες, προκειμένου να αναδειχθεί έγκαιρα το ύψος των επεμβάσεων και των επενδύσεων που πρέπει να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν έτσι ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην πορεία του έργου.

Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, μας επιτρέπει να προσεγγίσουμε ακόμα και την πιο εξειδικευμένη περίπτωση, με τελικό στόχο, την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων, η Εταιρία να παράγει ή να διαχειρίζεται τρόφιμα χαμηλού επιπέδου ασφάλειας για τον χρήστη / καταναλωτή.