Με οδηγό την Ποιότητα

Σχόλια Πελατών

Άψογη και αποτελεσματική επικοινωνία και συνεργασία με απόλυτο επαγγελματισμό.

Η συνεργασία μας με την Αρίστη Συμβουλευτική σε όλα τα διαχειριστικά συστήματα (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), είναι σε υψηλά επίπεδα σε όλους τους τομείς.

Επιπροσθέτως να αναφέρουμε, ότι και στο παρελθόν έχουμε συστήσει την Αρίστη Συμβουλευτική σε συνεργάτες μας και μόνο σχετικά σχόλια λάβαμε.

Αγαπητέ κύριε Συνοδινέ,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξή σας στο έργο του Ινστιτούτου Μοριακής και Βιοϊατρικής Έρευνας (ΙΜΒΕ). Η Πιστοποίηση του ΙΜΒΕ στα πεδία «Ανάπτυξη και Παροχή Εκαπιδευτικών Υπηρεσιών» & «Ανάπτυξη και Υλοποίηση Επιστημονικού Έργου» αποτελεί πολύ σημαντικό βήμα για την ποιοτική επίτευξη των στόχων του ΙΜΒΕ.

Όπως ήδη έχετε ενημερωθεί σκοποί του Ι.Μ.Β.Ε. είναι, μεταξύ άλλων, η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των επιστημόνων που ασχολούνται ερευνητικά με το αντικείμενο της μοριακής ιατρικής και βιοϊατρικής έρευνας, η εκπόνηση προγραμμάτων και δράσεων για την ανάπτυξη της μοριακής ιατρικής και βιοϊατρικής έρευνας, η εκπόνηση προγραμμάτων και δράσεων για την ανάπτυξη της μοριακής ιατρικής καθώς και η ανταλλαγή εμπειρίας με αντίστοιχες ομάδες άλλων χωρών. Βασικός σκοπός του Ινστιτούτο αποτελεί, επίσης, η ενημέρωση του κοινού για τα πορίσματα ερευνών και η συνεργασία με αρμόδιους κοινωνικούς φορείς, ιδρύματα και επιχειρήσεις που στοχεύουν στην προώθηση και υποστήριξη της βιοϊατικής έρευνας.

Τέλος, θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υψηλή ποιότητα παροχής των υπηρεσιών σας και για την Πολιτική της Αρίστης Συμβουλευτικής όσον αφορά την Εταιρική Ευθύνη.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω ενημέρωση ή διευκρίνηση.

Θεωρούμε ότι η επιλογή της «ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ» για τη μελέτη και εγκατάσταση του κέντρου μας με ISO 9001:2008 ήταν επιτυχής. Όπως απεδείχθη η συμβολή σας ήταν τόσο καθοριστική που ξεπεράσαμε τα standards του ΙSO, σύμφωνα με ομολογία των αξιολογητών της BUREU VERITAS.
Εξ ίσου σημαντικό με το υψηλό επίπεδο της μελέτης, ήταν το ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα που επικράτησε στη συνεργασία μας, με αποτέλεσμα να γίνει για μας η όλη προσπάθεια ένα δημιουργικό παιχνίδι.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία. Εκτιμήσαμε το γεγονός ότι η βοήθεια σας δεν στάθηκε στο τυπικό της διαδικασίας αλλά προχώρησε στην ουσία. Η εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας έγινε κτήμα μας και η δουλειά μας συνολικά πιο εύκολη.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ
Τσιρώνης Χρήστος

" Η συνεργασία μας με την Αρίστη Συμβουλευτική ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2006.
Μας μύησαν με υπομονή και μεθοδικότητα στο δρόμο για την ποιότητα και μας
οδήγησαν με επιτυχία στην πιστοποίηση τον Οκτώβριο του 2007. Σήμερα, μετά απο 8 χρόνια
επικοδομητικής συνεργασίας και μετά από την τρίτη επιτυχή πιστοποίηση,
η συνεργασία μας συνεχίζεται, διότι εκτός από έναν πολύτιμο σύμβουλο, έχουμε δίπλα μας
έναν αρωγό και φίλο σε κάθε δύσκολο βήμα.
Εν κατακλείδι, η γνώση στα χέρια ευφυών ανθρώπων , γίνεται μοχλός ανάπτυξης και προόδου
για τους ίδιους αλλά και τους συνεργάτες τους."

ΓΝΙ Χατζηκώστα
Χρυσάνθη Καθαροπούλου Δ/ντρια Αιμοδοσίας

'Η επωνυμία της εταιρείας χαρακτηρίζει απόλυτα την ποιότητα των υπηρεσιών της: άριστη εξυπηρέτηση, σεβασμός στις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών, άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματικότητα.'

ΚΡΥΟΓΟΝΙΑ
Λίνα Ευγένη Επικεφαλής Εργαστηρίου

Η εταιρία Αρίστη Συμβουλευτική συνεργάζεται μαζί μας απο το 2007 παρέχοντάς μας τις υπηρεσίες της με ακρίβεια και αξιοπιστία σε όλο φάσμα των απαιτήσεων αναφορικά με την αξιολόγηση της επίδοσης των εταιριών μας στην εφαρμογή του συστήματος διαχείρησης για την ποιότητα, όπως επίσης και με τις όποιες απαιτήσεις των πελατών μας και της αγοράς γενικότερα.

Πολύτιμος συνεργάτης και σύμβουλος, σε κάθε βήμα της κοινής προσπάθειας, που κατέστησε και συντηρεί το ISO σαν αναπόσπαστο στοιχείο λειτουργίας και μοχλό βελτίωσης της εταιρείας μας

Η Αρίστη Συμβουλευτική μας βοήθησε να αναλύσουμε τις επιχειρηματικές διαδικασίες μας και να τις κάνουμε αποτελεσματικές. Είναι πολύτιμοι συνεργάτες και συστήνουμε ανεπιφύλακτα να τους εμπιστευτείτε. www.koumanis.com

"Συνεργάζομαι με τον Σταύρο, αδιάλειπτα από το 2001,
όλα αυτά τα χρόνια εκτός από πολύτιμος συνεργάτης της εταιρείας μου, έχει γίνει και ένας από τους καλύτερους φίλους μου. “

Με μεγάλη χαρά γράφω για την άψογη έως στιγμής συνεργασία.
Η Αρίστη ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, από την πρώτη στιγμή παρουσίασε ένα θετικότατο πρόσωπο και ανταποκρίθηκε άψογα σε ότι και αν συμφωνήθηκε στη μεταξύ μας συνεργασία.
Συνέπεια – επαγγελματισμός – φιλική αντιμετώπιση διακρίνουν την παρουσία των ανθρώπων της και είναι ευχάριστο , μεταξύ άλλων , ότι μας δόθηκαν ερεθίσματα μέσω εποικοδομητικής κριτικής για βελτίωση του τρόπου με τον οποίον αντιμετωπίζουμε τις δραστηριότητές μας.
Μακάρι να συνεχίσετε έτσι και να είστε μαζί μας για πολλά πολλά χρόνια ακόμα.

Η βοήθεια που λάβαμε από την Αρίστη Συμβουλευτική για την οργάνωση της επιχείρησής μας ήταν πολύτιμη. Είναι αξιόπιστοι, εξυπηρετικοί και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν σε ό,τι κι αν χρειαστούμε. Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση να έχει έναν τέτοιο συνεργάτη

Από το 2010 η συνεργασία μας με την Αρίστη Συμβουλευτική μπορει να χαρακτιριστεί ως Άριστη. Οι σύμβουλοι που τη στελεχώνουν με την συμβουλευτική εμπειρία τους έχουν κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας και οι υψηλών προδιαγραφών Υπηρεσίες που προσφέρονται έχουν ανεβάζει τον πήχη της ποιότητας των παρεχόμενων συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Χώρα μας.

Θα χαρακτήριζα ΑΡΙΣΤΗ την ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ συνεργασία μας, με άμεση ανταπόκριση σε όποιο ερώτημά μας. Είμαι ευτυχής για τη συνεργασία μας!

Σελίδες