Μετά την επιτυχία των προηγούμενων εκδηλώσεων Security BSides στην Αθήνα, η Ελληνική Κοινότητα InfoSec διοργανώνει το συνέδριο για τρίτη συνεχή χρονιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου 2018 στο Impact HUB Athens, Καραισκάκη 28 στην Αθήνα. Η Αρίστη Συμβουλευτική  είναι χορηγός για την φετινή εκδήλωση & υπερήφανος υποστηρικτής της κοινότητας InfoSec.

Στην Security BSides Athens 2018, η ελληνική κοινότητα InfoSec θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει τις τελευταίες τάσεις και προόδους στον τομέα της Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, ενώ θα υπάρχει και σχετικός διαγωνισμός (CTF competition) που υποστηρίζεται από το HackTheBox.

Το Security BSides είναι ένα κοινοτικό πλαίσιο για τη διοργάνωση διασκέψεων ασφάλειας πληροφοριών. Η ιδέα άρχισε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 2009 και έχει εξαπλωθεί από τότε σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Οι κοινότητες ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων οργανώνουν τις εκδηλώσεις ασφαλείας BSides, πάντα παραμένοντας πιστές στο πνεύμα "από την κοινότητα, για την κοινότητα".

Η Security BSides Athens διοργανώνεται για τρίτη φορά μετά την επιτυχία των εκδηλώσεων 2016 και 2017.  Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισητήριο σας για το Security BSides Athens 2018 από εδώ.